fredag 22. juli 2011

2 uker etter hjemkomst / 2 weeks after returning

Nå har det gått to uker etter ferien og vi tenker fortsatt tilbake på 4 herlige uker, med sol og bilkjøring. :-) Vi opplevde jo også mye, noe som denne bloggen forteller om.

Har vi fått alt vi kjøpte inn i skuffer og skap? Nei, det kan jeg ikke påstå. Må nok rydde litt for å få plass til alt vi kjøpte. Det er nå man skulle hatt et hus med stort walk-in closet. Eller walk-up closet som Thomas Jefferson hadde i sitt hjem Monticello. Det hadde vært noe det. Men det blir nok med drømmen.
Vi må nok finne en regnværsdag slik at vi får ryddet litt, men det kan ikke bli i dag eller resten av helgen. For nå bærer det jammen meg ut på tur igjen. Dog ikke så langt. Vi reiser oppover til Ottestad og Furnes i helgen. Skal på utekonsert på Hoel Gård i kveld. Så vi håper at regnet holder seg unna.

Litt glad er jeg nå for at vi ikke er i USA om dagen, med tanke på hetebølgen som er der. Jeg hadde ikke trivdes så godt. Tenker på hvordan vi hadde det i Death Valley og Las Vegas i 2008 og ønsker ikke oppleve det en gang til.

Følg med videre - enten på denne bloggen eller en av de andre vi har. Mulig det blir flere reiser i løpet av høsten/vinteren. Hvem vet??

1 kommentar: